Donald i Melanija Tramp / - SHUTTERSTOCK
28/09/2024 u 17:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Melanija otkrila detalje prvog sastanka sa Donaldom: Bili smo sami u autu

Melanija Tramp je nakon duge dvije godine dala prvi intervju. Bivša prva dama trenutno promoviše svoje memoare pa se tako prisjetila i prvog sastanka sa bivšim predsjednikom SAD Donaldom Trampom.

Prema njenim riječima, Tramp je u vrijeme njihovog upoznavanja već bio poznat kao ugledni poslovni čovek pa zbog toga nisu mogli otići u restoran, kafić ili bioskop.

Tako ju je Tramp odveo negdje gdje mogu imati privatnost. Zajedno su otišli razgledati imanje koje je namjeravao kupiti, a Melanija je taj prvi spoj opisala kao vrlo lijep.

- Zato što smo bili sami u autu oko sat ili sat i po. Nikakve druge buke, nema drugih ljudi. U to je vrijeme je već bio poznat kao slavna osoba, pa je bilo jako lijepo jednostavno biti nasamo s njim. Voljela sam viziju koju je imao. I povezanost koju smo imali. Bilo je vrlo posebno-

Melanija Tramp naplaćuje pojavljivanje na skupovima svog supruga

ispriča je za Fox News.

 

Osim toga, Melanija je otkrila i kako je izgledala njihova vjeridba, piše 24ata.

"Bio mi je rođendan. I bila je Met Gala. Sve u jednoj večeri. Već smo bili kod kuće, oboje u gala izdanjima", prisjetila se.

Bivša manekenka, porijeklom iz Slovenije, upoznala je Trampa 1998., a par se vjenčao 2005. Sljedeće godine rodio im se sin Baron, prenosi Kurir.rs.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 17:39