Пуцњава у Калифорнији / - РИА Новости
16/05/2022 u 07:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пуцњава у цркви у Калифорнији, погинула једна особа, више повријеђено

Четири особе су тешко повријеђене, једна је задобила лакше повреде. Све жртве су одрасле особе и пребачене су у болницу. Једна особа је преминула на лицу мјеста, саопштила је шерифова канцеларија

У пуцњави која се догодила у цркви у Калифорнији једна особа је погинула, а има и повријеђених, саопштила је канцеларија шерифа округа Оринџ.

"Четири особе су тешко повријеђене, једна је задобила лакше повреде. Све жртве су одрасле особе и пребачене су у болницу. Једна особа је преминула на лицу мјеста", саопштила је шерифова канцеларија на Твитеру.

Једна особа је приведена, а оружје за које је сумња да је коришћено у нападу је заплијењено, наводи се у извјештају.

Ово је друга пуцњава у Сједињеним Државама у последња два дана. У суботу је мушкарац отворио ватру у Бафалу у Њујорку на територији једног супермаркета. Локални Бафало њуз јавио је да је 10 људи погинуло, још троје је повријеђено, од којих су двоје у критичном стању. Осамнаестогодишњи амерички нападач, који је приведен због сумње да је пуцао, оптужен је за убиство првог степена, члан предвиђа доживотни затвор. Америчке агенције за спровођење закона сумњају да је пуцњава мотивисана расном мржњом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 11:51