/ ФОТО: СКРИНШОТ
09/05/2022 u 14:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Путин се за вријеме параде покривао деком: Какво је здравствено стање предсједника Русије?

Руски лидер је примијећен како се грије са тешким покривачем док је надгледао огромну параду војне моћи своје земље

Владимир Путин изазвао је више гласина о свом лошем здрављу након што је виђен како кашље на паради поводом Дана побједе у Русији с деком пребаченом преко ногу, преноси Avaz.ba.

Руски лидер је примијећен како се грије са тешким покривачем док је надгледао огромну параду војне моћи своје земље како би обиљежио дан када је Русија ефективно привела крају Други свјетски рат.

Повећана забринутост

Иако је јутрос у Москви било мало прохладно, температура је износила девет степени Целзијусових, нико од високих званичника Кремља који су посматрали прошлост није осјетио потребу за деком, што је додатно повећало забринутост да би здравље руског лидера могло бити нарушено.

Један корисник на Твитеру је прокоментирао покривач твитујући: "Предсједник Владимир Путин одбацује своју деку од руске вуне да би мушки корачао у непознато".

Док се други нашалио да је "Путин украо деку од ветерана" након што је примијетио да га неколицина има.

Руски лидер је примјећен како се грије са тешким покривачем, док је посматрао параду.

Сакривао руку

Упркос свом кашљу и прекривачу, предсједник је изгледао доброг здравља током свог говора и док се дружио са званичницима и гледаоцима.

Међутим, било је извјештаја да је Путин био на лијечењу и од рака и од Паркинсонове болести, чак и прије него што је започео напад на Украјину.

Чини се да је лош напредак његове инвазије додатно утицао на његово здравље.

На телевизијском састанку 21. априла, "надути" вођа, који је сједио за столом и разговарао о инвазији са својим министром одбране Сергејем Шојгуом, изгледало је као да чврсто хвата угао свог стола у очигледном покушају да сакрије дрхтаву руку, пише mirror.co.uk.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:44