Хорор у Истанбулу / - принтскрин Јутјуб
15/11/2021 u 06:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Искасапио жену самурајским мачем насред улице у Истанбулу

Он је полицији рекао да су на његове акције "утицали филмови које је гледао", а полицајци су га описали као "ментално нестабилног" у саопштењу

Застрашујући тренутак када је жена исјечена на смрт на улици у Истанбулу од стране странца који је "желио да убије жену" забиљежен је камером.

На снимку се види Башак Џенгиз (27), како хода улицом у Истанбулу, а прати је човјек који носи скривени самурајски мач. Осумњичени, кога је полиција идентификовала као Џана Гоктука Боза, може се видјети како хвата Џенгиз с леђа и убада је, а она затим пада на земљу.

Чини се да је нанио неколико рана 27-огодишњакињи док је она покушавала да се откотрља прије него што је нападач побјегао са лица мјеста, док су се аутомобили у пролазу зауставили да помогну.

Боз је пратио Џенгиз 9. новембра након што ју је неколико пута видио како пролази поред његовог стамбеног блока на повратку са посла, саопштила је полиција. Он је полицији рекао да су на његове акције "утицали филмови које је гледао", а полицајци су га описали као "ментално нестабилног" у саопштењу.

Џенгиз, која је био вјерена и која је ускоро требало да се уда, хитно је пребачена у приватну болницу у истанбулском округу Атасехир у критичном стању, али је касније проглашена мртвом.

Несрећна жена је живјела у главном граду Турске, Анкари, али је била у посјети Истанбулу због радног задатка. Бавила се архитектуром. Осумњиченог није познавала.

На дан инцидента, требало је да сједне на минибус до хотела у којем је одсјела са својим колегама, али је одлучила да се врати пјешке након што је остала до касно у канцеларији.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 09:57