/ - Ilustracija
07/05/2023 u 08:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen muškarac koji je prijetio da će pobiti sve stanovnike Rume

MUP je saopštio da se sumnja da je D. J. u objavi na jednoj društvenoj mreži prijetio da će uzeti pušku i ubiti sve stanovnike Rume

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala pri Upravi za tehniku i Jedinice za obezbjeđenje određenih ličnosti i objekata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, Posebnim tužilaštvom za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsili su D. J. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje panike i nereda.

MUP je saopštio da se sumnja da je D. J. u objavi na jednoj društvenoj mreži prijetio da će uzeti pušku i ubiti sve stanovnike Rume.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju, prenosi RTS.

Više osoba je uhapšeno širom Srbije zbog ugrožavanja sigurnosti, širenja panike i lažnih vijesti u vezi sa masovnim ubistvima u OŠ “Vladislav Ribnikar” i okolini Mladenovca i Smedereva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 12:12