VIZUAL ZA KAMP KAMERNE MUZIKE / -KIC "BUDO TOMOVIć"
07/08/2024 u 14:36 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Koncerti na Cetinju i u Podgorici

Završni koncerti u okviru XIII Ljetnjeg kampa za kamernu muziku održavaјu se večeras, 7. avgusta na Cetinju, i sјutra, 8. avgusta u Podgorici

Polaznici kampa i njihovi mentori sviraјu večeras od 20 časova u Ministarstvu kulture i mediјa na Cetinju, u okviru manifestacije "Ljeto u Prijestonici". Sјutra, od 20 časova nastupaјu u KIC "Budo Tomović" u Podgorici, u okviru "Podgoričkog kulturnog ljeta".

image

Jedan od nastupa ranijih polaznika

-KIC "BUDO TOMOVIć"

Trinaesti Ljetnji kamp za kamernu muziku okupio je ove godine oko 25 polaznika koje podučavaju međunarodno priznati muzički umjetnici i univerzitetski profesori: violinista Sreten Krstić i violončelista Dmitrij Prokofjev (gudački i nestandardni ansambli) i oboistkinja Ivana Dakić i klarinetista Veljko Klenkovski (duvački i mješoviti ansambli).

Nosioci projekta i glavni organizatori kampa su Glavni grad Podgorica i KIC "Budo Tomović", a realizuje se uz podršku Ministarstva kulture i medija Crne Gore, Sekretarijata za kulturu Glavnog grada, Ambasade SR Njemačke u Crnoj Gori i Turističke organizacije CetiNje. Prijatelj kampa je JU "Lovćen-Bečići", Cetinje.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 12:23