Pllakat predstave / -SEKRETARIJAT ZA KULTURU I SPORT PODGORICE
07/07/2023 u 13:12 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predstave za djecu u Podgorici

У оквиру "Подгоричког културног љета", у суботу и недјељу, 8. и 9. jула, на Љетњоj сцени у Староj вароши, биће изведене представе за дјецу "Не жури, стоj! Чуваj главу друже моj!" и луткарска представа "Црвенкапа". Улаз на представе jе слободан.

У суботу, 8. jула, у 21 час, на Љетњоj позорници у Староj вароши, игра комад "Не жури, стоj! Чуваj главу друже моj!", Малог атељеа "Арлекин". Представу су креирале глумице Ивона Човић Jаћимовић и Жана Гардашевић Булатовић, коjе су jе истовремено и режирале. Сценографиjу су урадиле Гордана Требjешанин и Маша Jововић, музику Владимир Мараш, а дизаjн "Бароом Бароом" студио. Продуцент представе jе Марко Jаћимовић. Представа траjе 45 минута, а намиjењена jе дјеци изнад пет година.

image

Pllakat predstave

-SEKRETARIJAT ZA KULTURU I SPORT PODGORICE

У недјељу, 9. jула, у 21 час, на Љетњоj позорници у Староj вароши, игра луткарска представа "Црвенкапа". Представу краси духовит текст Игора Боjовића, као и живописне лутке и динамична музика. У представи играjу: Катарина Крек и Бранка Фемић Шћекић; Лутке, сценографиjу и костим урадила је Наталиjа Гочева, музику Оливера Дакић, илустрациjе и дизаjн Александра Сања Jевтовић. Лутке је израдио Атељjе НАТФА, Софиjа, Бугарска, а сценографиjу Душко Гогић. Костиме је израдила Мира Перишић. Представа је продукција Театра младих. Представа траје 45 минута, за дјецу од пет и више година.

Ж.Ј.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 01:32