VIZUAL ZA DOGAĐAJ / -FOTO: ŠKART
26/12/2023 u 18:03 h
Ž. JanjuševićŽ. Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ŠkArt market sjutra u Podgorici

ŠkArt market je prodajnog karaktera i predstavlja jednu od redovnih godišnjih aktivnosti udruženja koja ima za cilj promociju crnogorske i regionalne umjetnosti i kreativnih industrija

Novogodišanja edicija umjetničkog marketa u organizaciji NVU ŠkArt održaće se sjutra, 27. decembra, u Podgorici, u Kulturnom centru „201 engaging space” od 16 do 22 časa. ŠkArt market je prodajnog karaktera i predstavlja jednu od redovnih godišnjih aktivnosti udruženja koja ima za cilj promociju crnogorske i regionalne umjetnosti i kreativnih industrija.

image

VIZUAL ZA DOGAĐAJ

-FOTO: ŠKART

Na marketu će svoje radove i proizvode predstaviti umjetnici i umjetnički kolektivi Ilustress, Treća ruka, Matrijaršija, Kokoro, Taft kultura, Atelje Propuh, Heklanko, Jubav store, Vezica klub, Retro butiga, Kirva igla, Sve su to vještice, Stondo, Srđa Dragović, Milena Vukoslavović, Mišo Joskić, Dušan Đurović, Milan Lučić, Krsto Giljen i Teodora Kipa. Praznični market pratiće muzička selekcija Damira Murseljevića poznatijeg kao FM Mirda.

Kako navode iz ŠkArta, ovo je ujedno prilika i da se na trećem novogodišnjem Škartovom marketu podijeli i sjajna energija i iskustva sa 18 sjajnih umjetnica i umjetnika kao i umjetničkih kolektiva.

Prethodno, Škart market je organizovan u Tivtu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 03:07