Јелена Савојска / - фото: Википедија
10/05/2022 u 19:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Будви промоција књиге „Тајна љубав краљице Јелене“

О књизи новинара и писца Буда Симоновића под називом “Тајна љубав краљице Јелене, у хотелу TRE CANNE у Будви, говориће: мр Зора Јестровић, новинар и публициста Ранко Павићевић и аутор

У организацији НИП АРТ ПРЕС из Будве, у четвртак, 12. маја у 20 сати, у прес центру будванског хотела TRE CANNE, биће представљена нова књига, познатог новинара и писца Буда Симоновића из Подгорице, под називом “ТАЈНА ЉУБАВ КРАЉИЦЕ ЈЕЛЕНЕ”.

Књига, чији је издавач, подгоричка Јумедиа монт, посвећена је краљици Јелени Савојској, најпознатијој црногорској одиви, петој по реду кћерки црногорског књаза и краља Николе Првог Петровића, која је сјела на италијански краљевски трон , појаснио је, организатор промоције новинар и публициста Ранко Павићевић.

Он је нагласио, да посебну пажњу у овој занимљивој књизи, привлаче двије интригантне епиоде из предбрачног живота принцезе Јелене, јер аутор Будо Симоновић, коначно открива, ко је био перјаник њеног оца, којем је однијела срце преко мора, али, и ко је то, сваке године до краја живота, Јелени слао букете црвених ружа, чак и у вријеме, када аје била италијанска краљица?

О књизи новинара и писца Буда Симоновића под називом “Тајна љубав краљице Јелене, у хотелу TRE CANNE у Будви, говориће: мр Зора Јестровић, новинар и публициста Ранко Павићевић и аутор, док ће изводе из књиге, говорити драматург Милош Борета, саопштено је из будванског АРТ ПРЕС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 14:01