ILUSTRACIJA / - FOTO: UNSPLASH
21/06/2024 u 12:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Danas stiže najmoćniji pun Mjesec ove godine: Životni preokret za četiri znaka

Junski pun Mjesec, poznat i kao “jagoda” Mjesec zbog svoje karakteristične boje, stiže s jasnoćom i prilikama za promjene.

Ovaj astrološki događaj ima dubok uticaj na sve znakove Zodijaka, ali donosi jasnoću i priliku za završetak ciklusa i poglavlja u životu.

Astrolozi ističu da će Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi najviše osjetiti uticaj junskog punog Mjeseca.

Vaga

Za Vage, junski pun Mjesec donosi izazove u porodičnim odnosima i pitanjima vezanim za dom. Možda ćete promijeniti prioritete u životu, uključujući povratak na posao ili upravljanje nekretninama. Iako može biti izazova i neočekivanih promjena, fokusirajte se na pozitivne aspekte i veće dobro koje donose.

Jarac

Ovaj period obilježiće važne odluke u ličnim odnosima i izboru mjesta za život. Očekujte značajne događaje u romantici i poslu, poput sklapanja važnih poslova ili novih projekata. Lunarni događaji mogu značajno uticati na tok vašeg života, donoseći pozitivne promjene i prilike za napredak.

Počinje sezona Raka: Provedite vrijeme sa porodicom, učinite nešto za druge

Rak

Vaši partnerski odnosi i ljubavni život su prioritet tokom ovog perioda. Možda ćete preispitati svoje izbore i postaviti granice radi emotivne sigurnosti. Finansijski, očekuje vas sreća i mogućnost nasledstva ili vraćanja dugova. Promjene u životu vaših roditelja takođe su moguće.

Ovan

Pun Mjesec stavlja vaše lične ciljeve i društveni status u centar pažnje. Moguće je da ćete se baviti pitanjima vezanim za brak, razvod ili napredak u karijeri. Finansijska sfera će takođe biti u fokusu, a moguća su poslovna putovanja ili obuke koje će podržati vaš profesionalni razvoj. Osjetićete unutrašnji poriv za promjenama, ali važno je donositi odluke na osnovu emotivnog zadovoljstva i ispunjenosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 15:45