Horoskop ilustracija / - SHUTTERSTOCK
27/06/2024 u 22:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dnevni horoskop za 28. jun: Ribe lako komuniciraju sa saradnicima, Škorpije na granici tolerancije

Posle napetih i pomalo tenzičnih momenata tokom jutarnjih sati, Vage ulaze u mirniju i stabilniju fazu

OVAN

Em su okolnosti u poslovnom segmentu danas opterećujuće po vas, em morate da žurite zbog kratkih vremenskih rokova. Potražite pomoć kolega, mogu vam izaći u susret. Niste opušteni u kontaktu sa voljenom osobom. Ne izazivajte nervozu.

BIK

Neke šanse se neočekivano mogu otvoriti kroz dogovore sa poslovnim saradnicima. Od vas se zahtijeva brza odluka, pa budite spremni da reagujete. Osjećate se sputano u nekim okolnostima koje vam ne odgovaraju kada je vaš emotivni život u pitanju.

BLIZANCI

Jednim dijelom su se vama bitne situacije u poslu ubrzale, ali još uvijek ne dobijate naznake da je rješenje blizu. Izgleda da ćete još neko vrijeme morati da budete strpljivi. Više ste otvoreni za druženje i izlaske i trebali biste da prihvatite poziv za aktivnosti tog tipa.

RAK

Tokom dana ćete uspjeti da dođete do rješenja za zastoje koje ste imali u poslu. Ipak, čini mi se da ćete samo djelimično obaviti ono što se od vas očekuje. Sa voljenom osobom odnos je danas promjenljiv. Izađite zajedno u većem društvu, to će vas opustiti.

LAV

Tenzija koju ste osjećali u poslovnom segmentu, naročito vezana za kontakte sa saradnicima, danas se smanjuje. Uglavnom uspijevate da ostvarite korektne dogovore. U kasnijim večernjim satima može doći do nesporazuma sa voljenom osobom.

DJEVICA

Bilo bi dobro ako biste prepodne iskoristili da završite zahtjevnije obaveze, jer vam je u tom periodu jača koncentracija i više ste fokusirani. Ne odlažite ono što morate obaviti, kasnije će vam biti teže. U kontaktu sa suprotnim polom ste pričljivi, zabavni, duhoviti.

VAGA

Posle napetih i pomalo tenzičnih momenata tokom jutarnjih sati, ulazite u mirniju i stabilniju fazu. Ostatak dana je ne samo poslovno, već i emotivno dobar po vas. Možete dobiti poziv od strane prijatelja za izlazak i druženje ili ponudu od osobe koja vam je interesantna.

ŠKORPIJA

Danas ste nervozni, na granici tolerancije, ali i sopstvenih snaga, pa ćete vjerovatno sa teškom mukom izgurati obaveze koje imate. Možete biti dosta kritični prema onima sa kojima dolazite u kontakt. U odnosu sa partnerom stoji blago zahlađenje.

STRIJELAC

Tokom ovog dana vas vodi samouvjerenost i osjećaj da ste po nekim pitanjima apsolutno u pravu. Promjene koje se dešavaju, idu vam u korist. Možete malo da se opustite. Neko postaje sve intenzivniji u pokušajima da ostvari jaču komunikaciju sa vama.

JARAC

Ublažite svoj stav prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Osjećate unutrašnju nervozu, pa možete biti netolerantni ili naporni u komunikaciji. Nemojte kritikovati druge. Odnos sa voljenom osobom može biti ispunjen lijepim strastima, ako se malo opustite...

VODOLIJA

Nekim situacijama niste baš zadovoljni, ali ne možete da poreknete da stvari u poslovnom segmentu dolaze na svoje mjesto. Ipak, svesni ste da se oko nekih projekata morate još potruditi. Dan je ispunjen kontaktima sa mnogo ljudi. Zanimljiva dešavanja.

RIBE

Energija ovog dana vam uglavnom prija, solidno ste raspoloženi i spremni da se posvetite obavezama. Sa lakoćom ćete uspostavljati kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima. Neko vam prebacuje da ignorišete njegove pozive i poruke. Ovo može biti i prijatelj.

 

Horoskop priredila astrolog Olga Savić

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 22:44