Glumac Sem Nil boluje od raka / Shutterstock
18/03/2023 u 22:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Glumac Sem Nil boluje od raka

Činjenica je da sam bolestan. Možda umirem, napisao je glumac u prvom poglavlju knjige „Did I ever tell you this?“ (Da li sam vam ikada to rekao), koju je napisao dok je bio na hemioterapiji

Glumac Sem Nil, poznat po ulozi paleontologa Alana Granta u sagi "Park iz doba Jure", napisao je u svojim memoarima koji će biti objavljeni sljedeće nedjelje da se liječi od raka.

„Činjenica je da sam bolestan. Možda umirem“, napisao je glumac u prvom poglavlju knjige „Did I ever tell you this?“ (Da li sam vam ikada to rekao), koju je napisao dok je bio na hemioterapiji.

Glumac rođen 1947. godine rekao je za britanski list Gardijan da će taj tretman morati da nastavi do kraja života.

„Ne mogu da se pretvaram da prethodna godina nije imala mračne trenutke“, rekao je glumac koji se leči od limfoma otkrivenog 2022. godine.

Nil je rekao da mračna vremena ipak donose svjetlost, dodajući da je jednostavno srećan što je živ.

Najpoznatiji je po ulozi jednog od protagonista filma „Park iz doba Jure“, profesora Alana Granta, u tri opusa u sagi, uključujući prvi dio 1993. godine reditelja Stivena Spilberga.

Glumio je u poznatim ostvarenjima kao što su „Lov na crveni oktobar“, „Predskazanje 3: Konačni obračun“, „U ustima ludila“ i u seriji „Birmingemska banda“.

Glumac rođen u Sjevernoj Irskoj, živi na Novom Zelandu gdje je vlasnik velike vinarije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 12:20