/ - FOTO: INSTAGRAM
03/03/2023 u 01:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ima najveće usne na svijetu, a sada želi povećati i jagodice

Andrea je ukupno primila hijaluron 34 puta, a neki ljekari odbili su je za novo ubrizgavanje

Andrea je potrošila 9.000 eura na svoje usne sa željom da budu najveće na svijetu, no čini se da joj to nije dovoljno pa kreće sa povećavanjem jagodica.

Bugarki Andrei Ivanovoj (25) životna želja je bila imati najveće usne na svijetu, a nakon potrošenih 9.000 eura na njihovo povećanje, želja joj se ostvarila. Čini se da Andreu to ipak nije zadovoljilo, jer sad želi imati najveće jagodice na svijetu, prenosi Avaz.

- Uz najveće usne na svijetu, želim imati i najveće jagodice. Do sada sam primila četiri injekcije hijaluronske kiseline u jagodice, ali ću se ubrzo podvrgnuti dodatnom ubrizgavanju - rekla je Andrea, piše ''Mirror'', pa dodala:

- Za proces zacjeljivanja trebam izbjegavati jake pritiske na lice do tri dana. Cilj mi je značajno ih povećati, ali, naravno, i dalje želim veće usne. Nastaviću s injekcijama dok ne budem zadovoljna- navela je ona.

Andrea je ukupno primila hijaluron 34 puta, a neki ljekari odbili su je za novo ubrizgavanje. Naime, savjetovali joj da dobro pripazi na use, jer bi budući zahvati mogli biti fatalni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 09:07