/ GETTY IMAGES FOR COPENHAGEN STUDIOS-JEREMY MOELLER
01/10/2024 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Antilop čizme su ovosezonski must have za sve žene od stila

Manje otporne od svojih kožnih pandana, čizme od antilopa se uvijek vraćaju između ljeta i jeseni, ali 2024. godine one postaju gotovo neizostavan komad u svakoj jesenjoj kapsuli.

Mogu da se slažu i sa ležernim i sa luksuznim izgledom, nude bogatu teksturu i osjećaj prijatnosti. Pritom, nose u sebi boemski šik koji nam se uz zaglušujuću buku vratio prošlog ljeta (na našu ogromnu radost).

Sa čime nositi antilop čizme u modi jeseni 2024?

Malo je obuće koja tako dobro odgovara jesenjoj sezoni kao čizme od antilopa. U sezoni jesen i zima 2024/2025. biraćemo retro modele, niske potpetice i one sa kaubojskim prizvukom. Uz farmerke i dugi džemper, odlično izgleda par gležnjača od prevrnute kože, bilo ravnih ili visokihj. Ukoliko želite profesionalni izgled, uparite svoje antilop čizme sa midi haljinom, dok ćete za noćni izlazak birate visoke čizme do kolena i kombinovati ih sa mini suknjama i haljinama. Ovakve čizme odličan su izbor čak i za svečanosti, kada se mogu uklapati sa romantičnim ili haljinama od trikotaže.

Najljepši modeli čizama od antilopa za jesen 2024.

Široke čizme preko koljena, pa čak i one koje sežu do bedra, animal print (tačnije: leopard tačkice), rese, nabrane, boho inspirisane čizme – gotovo je nemoguće pogriješiti kada birate antilop.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. oktobar 2024 18:02