/ -INSTAGRAM
02/10/2024 u 20:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Georgina Rodrigez pozirala gola za novu "Guessovu" kampanju

Georgina Rodrigez zaštitno je lice nove "Guessove" kampanje "Holiday 2024". Partnerka Kristijana Ronalda pozirala je poznatom fotografu Nimi Benati.

Nosila je niz autfita, no najveću pažnju privukla je fotografija na kojoj je Georgina potpuno gola, a tijelo je prekrila torbicama.

- Bila sam oduševljena kad me "Guess" zamolio da budem zaštitno lice kampanje "Holiday". Bilo je odlično raditi s njima - rekla je Georgina. Nedavno je Georgina privukla pažnju svojim pojavljivanjem na Sedmici mode u Parizu. Prisustvovala je reviji modne kuće Vetements za proljeće/ljeto 2025. godine. Njen odabir haljine za ovaj događaj izazvao je brojne reakcije. I dok su je jedni hvalili i govorili da "izgleda kao boginja", drugi nisu bili toliko oduševljeni.

- "Volim je zaista, ali ovdje izgleda jeftino", "Zna samo pokazati tijelo i ništa drugo", "Užasan outfit, kosa kao da joj je prljava", pisali su. Jedna pratiteljica stala je u njenu odbranu: "Vi ste samo ljubomorni."

Osim što je poznata kao partnerka slavnog i uspješnog fudbalera Ronalda, Georgina se proslavila i u televizijskoj reality seriji Soy Georgina, koja se fokusira na njen privatni život. Serija je premijerno prikazana 27. januara 2022. na Netflixu, a nedavno je izašla treća sezona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. oktobar 2024 20:32