/ -SHUTTERSTOCK
29/09/2024 u 03:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ljetnja odjeća koju će Francuskinje i Italijanke nositi ove jeseni

Zašto malo ne biste iskočili iz šablona ove jeseni, kada je stilizovanje odevnih komada u pitanju? Nema apsolutno ništa loše u savršenom autfitu, gdje se klasični komadi uparuju baš kao što je i predviđeno, i sve ima smisla.

Ali možda je vrijeme da se malo poigrate i unesete više vedrine u jesenje stajlinge. A za to će vam trebati samo par komada koje ste nosili ljetos. Neobičan mali komad ljeta pomiješan sa jesenjom modom učiniće da izgledate modernije nego ikad. Iskoristite sledećih nekoliko nedjelja kada se i inače oblačimo slojevito.

Prelazni period traje nešto duže u Italiji i Francuskoj, pa nije ni čudo su što tamošnje modne influenserke sklone tome da integrišu omiljenje ljetnje komade odjeće u jesenje autfite. A ove jeseni možete i vi kopirati moderne Italijanke i Parižanke.

Ljetnja odjeća koju možete nositi i u jesen

Bijela suknja

Bijele suknje su možda upravo imale svoje najbolje ljeto do sada, od ukrašenih Pradinih pista do suknji A kroja koje smo stilizovali sa lanenim prslucima i nosili u svim prilikama. Parižanka Sylve Mus bijelu suknju nosi i u jesen, pa čak i zimi. Tajna je u savršenom kombinovanju odevnih komada. Odlično će pristajati uz crnu jaknu i crne cipele.

Krem farmerke

Možda su ljetnji trend, ali svijetle farmerke takođe zaslužuju mesto u vašoj jesenjoj kapsuli. Bez obzira na to da li su ledeno bijele ili kremaste, učinić da najobičniji jesenji autfit izgleda svježe i atraktivno.

Kapri pantalone

Volite ih ili mrzite, najkontroverznije ljetnje pantalone nikuda ne idu. Prije nego što postane previše hladno, kombinujte kapri pantalone sa blejzerima, jaknama ili kardiganima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 03:02