/ -SHUTTERSTOCK
11/06/2024 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ljetnji trendovi za otmene dame

Ako želite da budete u trendu, to ne znači da svakog ljeta treba da kupujete novu garderobu.

Jednostavno kupite komade koji važe za bezvremenske i koji će uvijek biti u modi. Većina trendova prođu nakon jedne ili dvije sezone, a drugi se vraćaju iznova i iznova, što ih čini boljom investicijom. A koji su to bezvremenski ljetnji trendovi, saznaćete u nastavku.

Ovo su ljetnji trendovi koje preferiraju dame od stila

Klasična košulja na dugmiće

Bilo da se radi o lanu ili poplinu, prugastoj ili jednobojnoj, labavoj ili uštirkanoj – klasična košilja na dugmiće jedan je od bezvremenskih ljetnjih trendova. I skoro svaka žena ima bar jednu lijepu košulju u svom ormaru.

Torba od rafije

Tkane torbe ljeti su više nego poželjne, a u poslednje vrijeme, svaki dizajner ih je uključio u svoju kolekciju, što ih čini još traženijim.

Heklane haljine

U poslednjih desetak godina heklani komadi se pojavljuju kao trend svakog ljeta. Kupite lijepu, heklanu haljinu (otmene dame preferiraju krem boju) i nosićete je godina. To je investicija koja se definitivno isplati.

Kožni kaiš

Ništa ne može da svrgne s trona klasični, kožni kaiš. Dodajte ga i bilo koji autfit i odmah ćete ga podići na viši nivo.

Lanene pantalone

Nema ničeg lepšeg (ili praktičnijeg) odlanenih pantalona ljeti. I nikada neće izaći iz mode jer su prelijepe, lagane i mogu da se nose u svim prilikama. I da se kombinuju na milion načina.

Duga suknja

Bilo da je uparite s majicom, bluzom, topom bez bretela ili prslukom na dugmad, bez maksi suknje se ne može zamisliti ljeto. I jedan je najpoželjnijih ljetnjih trendova. A naročito bijele suknje su u modi ove godine.

Kožne sandale

Bezvremenske, kožne sandale su nešto što nam svima treba. Klasični modeli s tankim kaiševima i klasičnim đonom djeluju elegantno i otmeno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 01:21