/ -MILENA RAKOČEVIĆ
12/09/2024 u 15:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Oproštajna revija Verice Rakočević

Poslednja kolekcija Verice Rakočević, "Kazablanka", koju će predstaviti na događaju "Carbon era", 13. septembra u Hangaru na Dorćolu donosi spoj elegancije i inovacije, ukazujući na njenu trajnu sposobnost da ostane relevantna i uvijek u koraku sa vremenom.

Ekskluzivnim događajem "Carbon era" Beograd će 13. septembra od 20h postati epicentar tehnoloških inovacija i umjetničkog izraza.

Brend CARBON koji kompanija Laptop centar ove godine predstavlja Srbiji postaviće nove standarde promocije i objediniti modu, umjetnost i najsavremenije tehnologije spektakularnim događajem u Hangaru u Luci Beograd.

"Carbon era" nije samo prezentacija novih tehnoloških dostignuća, već i oproštajna revija legendarne kreatorke Verice Rakočević, koja će krenuti novim pravcem u prezentaciji svojih kolekcija.

Verica Rakočević, jedno od najistaknutijih imena srpske mode, sa karijerom dugom više od četiri decenije, poznata po nepogrešivom osjećaju za stil i sposobnosti da uvijek bude ispred vremena, tokom svoje karijere postavila je standarde u modnom dizajnu. Njen rad obuhvata brojne revije i kolekcije koje su redefinisale modni svijet u Srbiji i šire.

Veljko Kuzmančević, priznat srpski kompozitor, muzički producent poznat je po svojoj sposobnosti da spoji klasičnu muziku sa modernim tehnologijama, stvarajući zvučne pejzaže koji oslikavaju duh vremena.

Njegova autorska kompozicija za "Carbon eru", koja će biti izvedena u saradnji sa svojm simfonijskim orkestrom dopunjuje viziju brenda Carbon, spajajući mašinu i čovjeka kroz muziku koja budi dušu.

Ovaj događaj najavljuje novu eru – eru brenda CARBON, ali i novu fazu u karijeri Verice Rakočević, koja će nastaviti da inspiriše sve one koji su ostali vjerni njenom jedinstvenom stilu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 23:24