/ -YOUTUBE:MAISON MARGIELA
04/02/2024 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šminka sa Nedjelje mode u Parizu: Revija Maisona Margiele je servirala novi trend staklene kože

Mekgrafov tim šminkera je na lica modela nanosio jako rumenilo, tanke obrve i najznačajnije, sjajnu osnovu umjesto pudera koja je cjelokupni izgled dovela do toga da podsjeća na porcelansku lutku

Na Nedjelji mode u Parizu imali smo priliku da vidimo razne mejkap lukove, ali efekat staklene kože koji smo vidjeli na reviji Maisona Margiele je nešto što je postao pravi hit u svijetu.

Prošle nedjelje, za reviju francuskog luksuznog modnog brenda, Mekgrafov tim šminkera je na lica modela nanosio jako rumenilo, tanke obrve i najznačajnije, sjajnu osnovu umjesto pudera koja je cjelokupni izgled dovela do toga da podsjeća na porcelansku lutku.

Na modnoj pisti, sjajni finiš je privukao pažnju, ali ono što je zaista uzdrmalo internet su bili video snimci modela koji su skidali šminku posle revije. Selebritiji, modeli i influenseri iz svijeta ljjjepote bili su zadivljeni, i razumljivo je, jer su izgledi hipnotišući. Razumljivo je da svi žele da saznaju kako je tim postigao takav izgled. U saopštenju za medije, Pat McGrath Labs je otkrio šta je sve koristio od proizvoda, a influenseri i ljubitelji šminke se brzo odjurili u radnje i kupili sve od navedenog što je ovaj talentovani šminker koristio za ovu reviju.

Sada kada je tajna skoro otkrivena, svi pokušavaju da rekreiraju izgled kod kuće. Međutim, neki influenseri a koji nisu imali proizvode pri ruci očajnički traže alternativu kako bi sami isprobali ovaj look. Influenserka i osnivačica Sacheu Beauty brenda, Sara Čung, koristila je uzorak jednog od proizvoda koji će navodno uskoro biti dostupan iz njenog brenda, i rezultat je izgledao prilično sličan originalu. Drugi su pronašli praktična rešenja kako bi kod kuće postigli sjajan izgled — uključujući jedan proizvod koji već možda imate na svom kozmetičkom stolu. Jedan korisnik Instagrama podijelio je video u kome rekreira Pat McGrath staklasti izgled kože koristeći samo četkicu i masku za lice koja se odlepljuje. Međutim, drugi korisnici nisu imali toliko sreće. Dok je Džejms Čarls uspeo da nabavi bocu Kyrolan Liquid Glass prije nego što se rasprodala, njegov pokušaj da rekreira izgled s njom nije bio tako besprekoran, a i njegov airbrush aparat se pokvario u procesu. Influenser Niko Hagenson preskočio je airbrush i umjesto toga odlučio da "Skin Illustrator Clear Gloss" direktno nanese na lice četkicom. Iako je Hagenson u početku smatrao da su rezultati bili jednako dobri kao kod McGrath-a, osnova je počela da se ljušti nakon nekoliko sati nošenja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:34