/ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-SERHII HOLENKO
19/08/2024 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tamni lakovi za nokte koji se mogu nositi i ljeti

Da li vam je nude i koketna estetika već pomalo izašla na nos? Razumijemo vas. Čak i kada obožavate ljeto, boje i živost, ponekad nam je potreban mali odmor. A tamni laktovi za nokte?

Ali, tamne boje lakova za nokte se smatraju velikim modnim "no-no" tokom ljeta. Možda je ovo bila istina nekada, ali danas – sve je dozvoljeno. Postoje boje lakova za nokte koje su tamne, a savršeno pristaju uz ljetnji razigrani i lepršav stil.

Crni lak za nokte

O, da, ovo je klasik! Čak i Chanel ima svoju crnu nijansu koja je trenutno prilično trendi. Ako birate crnu, birajte onu koja izgleda i deluje kao gel; neprozirna je, sjajna i glatka. Ili kombinujte završnu obradu tako da smenjujete mat peskiranu i onu geliranu sjajnu. Ovo daje potpuno buntovnički prizvuk cijeloj kombinaciji.

Patlidžan ljubičasti lak za nokte

Ako vam je dosta Barbiecore-a, ali još uvijek ne želite da pređete na crni lak za nokte, postaćete veliki obožavalac tamno ljubičaste boje patlidžana. Ova boja kao da sadrži u sebi nekoliko nijasni. Iz daljine izgleda gotovo crno, a ako gledate izbliza izbija bordo prelaz. Fenomenalno i intrigantno.

Boja vina

Kada su tamni lakovi za nokte u pitanju – bordo je uvijek trend. To je jednostavno prva stvar na koju pomislite kada vam neko izgovori klasični manikir. Ipak, ove godine se bordo boja pažljivo bira – to mora da bude ona duboka, intenzivna nijansa kakvu ima crno vino. Na prvi pogled gotovo da se i ne vidi crvena, ali ona je tu – uvijek prisutna. Inače, ova će boja biti trend i tokom jeseni tako da… Možda je vrijeme da je probate!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 12:28