/ -SHUTTERSTOCK
12/09/2024 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Trendi patike za jesen

Koliko god štikle, mokasine, klompe, čizme i sandale nose sa sobom neosporan stil, kad je u pitanju svakodnevno nošenje, patike su nesumnjivi šampioni. Raznovrsne u dizajnu, patike se jednako lako nose sa sportskim kombinacijama, kao i haljinama i suknjama.

I ove jeseni, nostalgične patike kao što su Adidas Sambas, Converse i Vans se snažno vraćaju, potaknute oživljavanjem modnih trendova iz 2000-ih, ali uz jednu napomenu: niko ne želi neutralan kolorit.

Animal print

Animal print u neutralnim i smjelim bojama zaokružio je priču u 2024. Patike sa leopard printom će ove jeseni dostići novi modni status. Baš kao što smo to činili sa kaputim i mantilina ovog proleća, tako ćemo i patike sa leopard šarama nositi poput neutralnih komada.

Antilop patike

Antilop patike su bile kamen temeljac stila 2024. godine zahvaljujući brendovima kao što su Adidas i Puma. One su omiljeni izbor za jesen zbog svoje bogate teksture i klasične privlačnosti, što ih čini odličnim stilskim izborom za hladnije mjesece. Odlučite za hladnije, tamnije nijanse poput mornarske, bordo, smaragdne i čokolade.

Bordo patike su preporuka za jesen 2024.

Bogata bordo nijansa je možda najpopularnija boja jeseni, i tako je iz godine u godinu. Ove godine, stilisti kažu da možemo očekivati da će se boja pojaviti kod mnogih proizvođača obuće, uključujući i patike. Nijanse crvene, tamno bordo i ljubičaste su nove neutralne nijanse za ovu jesen.

Metalik patike

Metalik patike su omiljeni statement komad influenserki u 2024. godini i njihova popularnost ne opada na ulasku u jesen. Bilo da su uparene sa klasičnim teksasom za opušten izgled ili suknjom koja daje dašak sjaja, ove patike daju moderan izgled.

Dopaminske patike kao trend za jesen 2024.

Bez obzira da li ste ljubitelj dopaminskog oblačenja ili jednostavno želite da unesete tračak boje u svoju inače neutralnu odjeću, višebojne patike mogu da podignu vaš ukupan izgled. Vintage stil i funki paleta boja ovog stila daju energiju svakoj odjeći.

Retro patike

Govoreći o retro patikama, očekuje se da će sportske patike, posebno klasične tenisice i fudbalski dizajn biće jesenji favoriti zbog svoje bezvremenske privlačnosti i svestranosti.

Dedine patike

Patike za trčanje su "it" patike 2024. Ali umesto da birate bilo koje patike sa mekim đonom, birajte zdepasti, retro dizajnu koji podsjeća na tatine patike ili stil vašeg dede.

Crne patike za jesen 2024.

Crne patike vraćaju uz prasak na jesen 2024. Razlog? One su šik, raznovrsne i lako se uklapaju. Kada kupujete crne patike (ili bilo koje jesenje trendove patika, zaista), razmislite o krupnijim siluetama sa futurističkim dizajnom, podignutim đonom i pretjeranim linijama,piše lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 08:59