/ -INSTAGRAM
09/02/2024 u 21:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Trik sa maskarom Selene Gomez je ponovo hit na mrežama

Često je govorila o svojoj rutini njege, a njene savjete, po svemu sudeći, prate mnoge poznate ličnosti

Selena Gomez je od malih nogu u šou biznisu, pa nije uopšte čudno što zna svašta nešto kada je riječ o šminkanju. O tome svjedoči i njen brend "Rare" koji je pokrenula, ali i brojni videi putem kojih dijeli korisne savete. Često je govorila o svojoj rutini njege, a njene savjete, po svemu sudeći, prate mnoge poznate ličnosti.

Dakle, Selena nas je naučila da će se korektor bolje izblendovati ako ga prvo ostavimo nekoliko minuta da odstoji, a pokazala nam je i da malo konture ispod usne može da da iluziju dodatne punoće.

Međutim, savjet koji je zapalio TikTok bilo je nanošenje maskare, koji je Selena podijelila u videu pod nazivom "moj jednostavni brzi izgled" o tome kako koristi toniranu hidratantnu kremu. Nakon što je nanijela temeljni sloj, Selena je pokazala kako pažljivo stvara ovaj efektni lutkasti izgled trepavica. Dakle, nakon što je četkicom prešla preko trepavica na gornjem kapku, pincetu je premazala maskarom i vrhom pincete stiskala donje trepavice tako da ih grudvice maskare slijepe.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 12:01