/ FOTO YOUTUBE
17/09/2022 u 23:15 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Petar Grašo o roditeljstvu: Nadam se da ću napredovati kao otac

Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa supruga Hana Huljić postali su roditelji 17. jula ove godine, što je njihovu ljubav krunisalo najlepšim poklonom

Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa supruga Hana Huljić postali su roditelji 17. jula ove godine, što je njihovu ljubav krunisalo najlepšim poklonom.

Pjevač i ćerka njegovog dugogodišnjeg kolege Tončija Huljića vjenčali su se nekoliko mjeseci prije toga, ali o privatnosti porodično nisu radi da pričaju.

Petar Grašo je sada prvi put za “Blic” priznao kako se snašao u ulozi oca, iskreno i bez uljepšavanja.

- Porodica je kroz moj život uvijek bila nukleus i polazna tačka svega, kao i luka kojoj se vraćam. Trudim se da budem dobar roditelj i partner. Kad te vodi ljubav dobre stvari se događaju same od sebe - priča Petar.

Tast mu je u jednom trenutku zamjerio što čitavo ljeto radi, skoro bez slobodnog dana, a on kaže da će ubuduće biti više sa porodicom jer je sada takva situacija.

- S obzirom na to da sam non stop na putu, nisam imao previše zadataka ni prilike iskazati se. Ali, verujem da sam brižan i predan. Nadam se da ću napredovati i po tom pitanju, kaže novopečeni otac kome pričajući o ćerki lice se ozari, a oči zacakle.

- Pjevušim joj dok je uspavljujem, za sada joj se sviđa moj glas. Nadam se da će tako biti i kada odraste - iskren je Petar koji je nedavno zakazao koncert u beogradskoj areni.

- Izuzetno sam srećan što se Arena prodaje jako dobro. Beograd je jedini grad u regionu u kojem nisam svirao u Areni. To će ove godine, nakon dvije rasprodate Arene u Zagrebu, Splitu, Mariboru, Skopju, biti šlag na torti - kaže Grašo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 10:52