Дизајнерка Лидија Бурић / -Дизајнерка Лидија Бурић
22/05/2022 u 14:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предлог свечане хаљине за матурски бал дизејнерке Лидије Бурић

Модна препорука дизајнерке јесте да дjевоjке у свим вариjантама елеганциjе изгледаjу као руже …

Матурске вечери су по самом значаjу гламур емоциjе и младости, а младост jе та коjа покреће све и диктира животни стил. Модна препорука дизајнерке Лидије Бурић јесте да дjевоjке у свим вариjантама елеганциjе изгледаjу као руже …

image

Предлог Лидије Бурић за матурску хаљину

-Предлог Лидије Бурић за матурску хаљину

- Моj предлог је мала кратка хаљина са шлепом и занимљивим рукавима, коjи се могу скинути, рађена од кристала усложена као хармоника. Слика на тиjелу и љепота пред коjом блистамо, jер срећа jе уживати у томе и бити задовољан - предложила је Бурић.

Има и других модних комбинација које ће околину осавити без даха.

- Кратке или дуге хаљине свеjедно, битно jе да дjевоjка има став и своj лични стил и тако ће на њоj хаљина пристаjати гламурозно. Мало кристалног и сjаjног ефекта требало би бити у тим креациjама jер jе и тренутак такав. Од боjа црна и боjе пастела су ин, а самим осjећаjем за неком jарком боjом желимо постићи ефекат посебности - истакла је дизајнерка.

Како је казала, разлике у стаjлингу ниских и високих, пуниjих или мршавиjих дjевоjака су само ствар избора.

- Када jе у путању висина треба само тиjело одиjевати у комбинациjама коjе нам наjбоље стоjе. Висина jе моћ сама по себи и требало би јој прилагодити модерни минимализам и сведене одjевне линиjе, а стил jе индивидуално пресудан и свако на своj начин понесе одjевну комбинациjу. Ниске особе свакако треба своjим стилом да покажу доминациjу и прилагоде се наjбољим комадима, самим тим прениjеће шаролику одjевну ведрину на окружење - каже Бурић.

Мушка моћ се уклапа у сваки модни правац

Матурска ноћ у мушком свиjету има исти третман када jе у питању модни одабир.

- Црно одиjело jе увиjек лимит и кошуља по избору. Савремене комбинациjе џинса и елегантног сакоа лиjепо пристаjу сваком мушкарцу. Мушка моћ се уклапа у сваки модни правац - закључила је Бурић.

Императив jе, по рјечима модне креаторке, увиjек добро изгледати и пониjети хаљину наjбоље могуће.

- Макси хаљине су за вечерњи гламур и гламур догађаjа ако нам лиjепо стоjе и осjећамо се величанствено као даме желећи да оставимо утисак хероине и савременске жене, док мини хаљине су гламур сваког тренутка и згодно тиjело једне даме увиjек прижељкуjе такву поjаву - објаснила је Бурић.

Када је у питању пословна елеганција, дизајнери су сагласни да је она карактеристика моћних жена.

- Женско одиjело jе моj фетиш и увиjек моj предлог за прави тренутак доминациjе када дама жели оставити утисак моћне жене … За матурски бал одиjело jе свршена комбинациjа и по могућности комбиновано од двиjе текстуре материjала (црна боjа) даjе утисак авангарде и стила коjи jе по стандарду високо луксузан - нагласила је наша саговорница.

Матуранткиње код ње, како је открила, углавном дођу са идејама које се у модним салонима лако коригују.

- У своjоj професиjи док стварам уживам кроз периоде онако како модни тренд диктира желећи да остварим своjу аутентичност и понудим нешто што оку зауставља дах, а срцу трептаj љубави и среће и самим тим нудим модну доминациjу. Младост сама по себи jе толико лиjепа тако да креирати за њих jе заиста задовољство и увиjек им нудим наjбољу могућност. Матурска ноћ jе незаборавна и остаjе у тоj младости за сва времена, ноћ која обасјава душе и доноси модни гламур - објаснила је.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 13:44