/ foto instagram: be_fashionable_1 Katarina
18/08/2021 u 09:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радивојевић: Не могу да кажем да ли ми је љепота нешто одузела

Иза себе има болне раскиде, а јавност је испратила њену везу са Игорем Којићем која се завршила крахом

Глумица Катарина Радивојевић на неко вријеме се повукла из јавног живота, а о њеном љубавном животу последњих година се мало зна. Иза себе има болне раскиде, а јавност је испратила њену везу са Игорем Којићем која се завршила крахом, пише портал srbijadanas.com.

Исти, можда и болнији сценарио, приредио јој је њен тадашњи дечко Видоје Ристовић. Недуго након раскида са Катарином он је на руку Николине Пишек ставио вјеренички прстен.

Видоје и Николина вјенчали су се у Монте Карлу, а интимна свадба коштала је око пола милиона еура, а као круна љубави нешто касније родила се ћеркица Уна. Катарина о раскидима није јавно говорила, детаље интиме чувала је само за себе.

Радивојевићева годинама важи за једну од најљепших дама са домаће јавне сцене, то бреме поносно носи. А на питање да ли јој је љепота нешто одузела, глумица је за "Блиц" одговорила:

- То још увијек не могу да кажем, зато што је мој живот можда тек на половини. То могу да кажем за 20, 30 година. Истина је та да ме је то на неки начин ограничило у смислу српске кинематографије, гдје су женске улоге углавном додјељне некако напаћеним женама. Иако сам ја исто напаћена, али то не емитујем тако. Вјероватно ме физички изглед ограничава у том смислу. У другом смислу донио ми је лијепих ствари. А доноси и дан-данас- казала је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 13:25