Dženifer Aniston i Metju Peri / Shutterstock.com/Featureflash Photo Agency
15/11/2023 u 18:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dženifer Aniston se oprostila od Metjua Perija: Pričam sa tobom svaki dan

Svi u nekom trenutku života dožive gubitak - "gubitak nečijeg života ili gubitak ljubavi", napisala je američka glumica

Američka glumica Dženifer Aniston oglasila se danas povodom nedavne smrti kolege iz serije "Prijatelji" Metjua Perija, poručivši da ju je njegova smrt duboko potresla.

"Ovo me je duboko potreslo...Oprostiti se sa našim Metijem bilo je poput ludog talasa emocija kakav nikad prije nisam doživjela", napisala je Aniston na Instagramu.

Dodala je da svi u nekom trenutku života dožive gubitak - "gubitak nečijeg života ili gubitak ljubavi".

„... Morati da se oprostim od našeg Matija bio je suludi talas emocija koji nikada ranije nisam iskusila. Svi mi doživljavamo gubitak u nekom trenutku našeg života. Gubitak života ili gubitak ljubavi. Biti u stanju da zaista sjednete u ovu tugu omogućava vam da osjetite trenutke radosti i zahvalnosti što ste voljeli nekoga tako duboko. I mi smo ga duboko voljeli. On je bio dio našeg DNK. Uvijek smo bili nas 6. Ovo je bila izabrana porodica koja je zauvijek promijenila tok onoga ko smo bili i kakav će biti naš put. Za Metija, znao je da voli da zasmijava ljude. Kako je sam rekao, ako nije čuo ‘smijeh‘ mislio je da će umrijeti. Njegov život je bukvalno zavisio od toga. I dečko je li uspio u tome. Sve nas je zasmijao. I smijte se jako...”, napisala je, između ostalog, Aniston.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 21:19