Iron Maiden / -PROFIMEDIA
09/11/2023 u 11:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Frontmen grupe Iron Maiden u novom horor filmu

Ovo nije prvi upad u svijet filma za iskusnog i svestranog Dikinsona

Frontmen grupe Iron Maiden Brus Dikinson dobio je ulogu u novom zombi filmu ‘Bjorn of the Dead‘. Priča se vrti oko ABBA tribut benda Abbatoir, koji "zaglavi" u trećerazrednom noćnom klubu na takmičenju tribut bendova, u noći apokalipse. Kao što je Deadline objavio prije nekoliko dana, glavni lik Bjorn i njegov bend "moraju da rade zajedno da spasu sebe, čovječanstvo i budućnost muzike". Ovo nije prvi upad u svijet filma za iskusnog i svestranog Dikinsona. Napisao je scenario za naučnofantastični horor Chemical Wedding 2008. godine, u kojem je Sajmon Kelou igrao profesora Olivera Hadoa/Alistera Kroulija, najpoznatijeg okultistu i mistika 20. vijeka. I sam je u tom filmu imao male uloge kao Kroulijev stanodavac i slepac. Pjevač Iron Maiden-a, najavio je Deadline, jedno je od mnogih poznatih lica iz svijeta roka i hevi metala koja će se pojaviti u filmu. Scenarista filma je Brusov sin Ostin Dikinson, i sam muzičar koji je radio sa bendovima Rise to Remain i As Lions, i udružio se sa timom koji godinama snima horor filmove.

Film je zasnovan na priči Endrua Pendergasta, koji je i producent filma, a rediteljka je Elza Kefart, Kanađanka koja je do sada snimila nekoliko horor filmova. Snimanje bi trebalo da počne sledeće godine.

-Svi smo uzbuđeni što ćemo snimiti film koji će biti do koljena u krvi, koji je istovremeno zabavan, zastrašujući i poučan o unutrašnjem funkcionisanju muzičke industrije - rekao je Pendergast.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 13:46