Kilijan Marfi / -EPA-EFE/NEIL HAL
18/08/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kilijan Marfi o saradnji sa Nolanom: Želio sam ulogu u Interstellaru

Kada su u pitanju Nolanovi filmovi, Kilijan Marfi je prvi put dobio glavnu ulogu kod ovog reditelja

Kilijan Marfi i Kristofer Nolan sarađuju već duže od deset godina, a vrhunac njihove saradnje je film "Openhajmer" koji ruši sve rekorde gledanosti. Kada su u pitanju Nolanovi filmovi, Kilijan Marfi je prvi put dobio glavnu ulogu kod ovog reditelja iako tako dugo sarađuju, a ispostavilo se da je on bio pravi izbor. U nedavnom intervjuu Marfi je otkrio kako je želio da se pojavi u još jednom njegovom filmu, radi se o ostvarenju Interstellar iz 2014. godine.

-Obožavam Interstellar jer je jako emotivan. Sjećam se da sam ga gledao u bioskopu kad su mi djeca bila mala. Imao je veliki uticaj na mene. Slomio mi je srce. Volim gledati njegove filmove kad ne glumim u njima jer ne treba da se brinem o veličini ušiju i sličnim stvarima- rekao je glumac. Marfi je naglasio kako je Nolan odabrao odlične glumce za Interstellar, tako da se ne osjeća loše što nije dobio ulogu u tom filmu. Takođe je rekao da je Interstellar jedan od filmova koje bi gledaoci mogli da pogledaju prije Openhajmera.

-Mogli biste pogledati Interstellar jer istražuje slične naučne, fizičke teme. Ili biste mogli pogledati Dunkirk, koji je takođe smješten u Drugi svjetski rat - izjavio je glumac.

-Dunkirk je kraći, tako da bi mogao biti dobar izbor, jer traje oko sat i po, i onda biste mogli pogledati Openhajmera.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
KILIJAN MARFINOLAN
20. maj 2024 01:24