Klint Istvud / -SHUTTERSTOCK
25/11/2023 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Klint Istvud u 93. godini snima novi film

Film se snima u američkoj državi Džordžiji, a u njemu će glumiti britanski glumac Nikolas Holt i australijska glumica Toni Kolet

Holivudski veteran Klint Istvud, glumac, reditelj i producent, vraća se sa 93 godine iza kamere kao reditelj, snimajući film Porotnik 2. Film se snima u američkoj državi Džordžiji, a u njemu će glumiti britanski glumac Nikolas Holt i australijska glumica Toni Kolet, prenosi magazin People. U filmu će se pojaviti i kanadska zvijezda Kifer Saterlend i američka glumica Zoi Dojč.

Novi projekat žive legende američke i svjetske kinematografije je pravni triler čija radnja prati porotnika na suđenju za ubistvo koji shvata da je možda izazvao smrt žrtve i mora da se uhvati u koštac sa dilemom da li treba da manipuliše porota da se spase ili otkrije istinu i preda se. To će biti prvi film višestrukog dobitnika Oskara od Criy Macho iz 2021. Snimanje je nastavljeno nakon što su mnoge filmske produkcije obustavljene zbog štrajka američkih glumaca koji je počeo sredinom jula, a nedavno je završen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 23:09