Dikaprio / -CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
25/09/2023 u 18:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Leonardo Dikaprio zbog nove izabranice na meti podsmijeha

Prema poslednjim saznanjima viđen je sa manekenkom Vitorijom Ćeret

Poznati glumac, osim što ima izvanredne filmove i uloge iza sebe, takođe je poznat po tome kako su njegove izabranice uvijek mlađe od njega. Godinama unazad je ozloglašen zbog toga, jer sve djevojke sa kojima je bio su imale do dvadeset i šest godina, a nakon toga slijedi raskid. Da li je to slučajnost ili im je to ‘‘rok trajanja‘‘ - nismo sigurni.

Prema poslednjim saznanjima viđen je sa manekenkom Vitorijom Ćereti. Prvi put su viđeni ove godine početkom avgusta na Ibici, a izvori bliski njemu su izjavili za jedan magazin kako je Dikaprio došao u Milano da bi podržao svoju izabranicu na nedjelji mode.

Vitorija Ćereti je bila u braku sa didžejem Mateom Milerijem do juna 2023. godine, a ubrzo nakon razvoda je viđena sa Dikapriom. Jedna od aktuelnih teorija koju je nemoguće preskočiti, je to da on potpisuje sa svojim djevojkama ugovore, jer nijedna posle raskida, a ni tokom veze nije nikada davala izjave o njihovom odnosu.

Kada je u pitanju njegova nova djevojka, s obzirom na to da ima 25 godina, ljudi na internetu su se našalili da ima fore još 365 dana.

Fanovi popularnog glumca s nestrpljenjem iščekuju da vide kakav će biti ishod i da li će veza holivudskog zavodnika ovog puta potrajati i nakon što njegova izabranica napuni 26 godina.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 09:09