Bekamovi / -PROFIMEDIA
09/10/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na pomolu novi rijaliti? Posle Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin dobio ponudu od Netfliksa

Bruklin i njegova supruga Nikola Pelc privlače veliku pažnju medija

Novi Netfliksov dokumentarac "Bekam" doživljava veliki uspjeh i dobija visoke ocjene, zbog čega je, kako pišu strani mediji, ova striming platforma navodno već ponudila i njihovom sinu novi projekat. Naime, sin Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin, koji je već imao svoju kulinarsku emisiju, privlači pažnju medija posebno otkako se oženio glumicom Nikolom Pelc, za koju se pričalo da nije u dobrim odnosima sa Viktorijom Bekam. Ovaj striming servis počeo je pregovore s Bekamovim sinom i snajom o rijaliti programu, a budući da Bruklin još nije odlučio čime će se tačno baviti u životu, vjerovatno bi mu ovaj šou dobro došao da se okuša i uživo pred kamerama, dok je Netfliksova ponuda sigurno velikodušna.

Međutim, pitanje je da li će novac presuditi jer je opšte poznato da je porodica Bekam dobro situirana. Takođe, Nikolin 81-godišnji otac Nelson Pelc ima investicijski fond i okreće milijarde dolara. Majka joj je Klaudija Hefner Pelc (68), bivši model, a danas poslovna žena i Nelsonu Pelcu rodila je ukupno osmoro djece. Iz Netfliksa kažu da Bruklin i Nikola jedva čekaju da pokažu kakva je zapravo njihova ljubav i kakvi su njih dvoje kad su unutar svoja četiri zida. Nažalost njihova šira porodica neće biti uključena u rijaliti, nego bi Bruklin i Nikola htjeli da stvore od sebe vlastiti brend kao što su to učinili Dejvid i Viktorija.

Osim toga, nedavno su se pojavile glasine da Viktorija i snaja Nikola baš i nisu u najboljim odnosima i da je već došlo do svađe između dvije najvažnije žene u Bruklinovom životu. Ako se bolje pogleda fotografija s premijere Netfliksovog serijala ‘Bekam‘ može se vidjeti da Nikola baš ne izgleda oduševljeno, dok je Viktorija Bruklinu zbog Nikole okrenula leđa, pa glasine možda i imaju smisla.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 04:19