/ - EJMI
06/11/2023 u 09:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Otac Ejmi Vajnhaus tuži njene prijateljice: Prodale haljinu sa koncerta u Beogradu, zadržale novac

Trebalo je da novac vrate u fond koji je osnovan za očuvanje sjećanja na Ejmi, ali one to nikada nisu učinile, kako tvrdi Mič

Mič Vajnhaus, otac prerano preminule pjevačice Ejmi Vajnhaus, tužio je stilistkinju Naomi Peri i djevojku za koju se priča da je bila u vezi sa Ejmi - Katrionu Gourlej.

Kako piše „The Sun“, tužbu je podnio jer su one, navodno, zadržale novac od prodaje stvari njegove ćerke i zaradile preko tri miliona funti na aukciji održanoj 2021. godine na Beverli Hilsu.

Trebalo je da novac vrate u fond koji je osnovan za očuvanje sjećanja na Ejmi, ali one to nikada nisu učinile, kako tvrdi Mič.

Prema daljim navodima, Ejmina stilistkinja je haljinu koju je pjevačica nosila na svom poslednjem koncertu u Beogradu prodala za čak 200.000 funti. Među prodati predmetima su se, kako prenosi pomenuti medij, našle i bilješke Vajnhausove.

- Dvije osobe prodale su niz predmeta na toj aukciji i zadržale prihod. Svi predmeti su bili vezani za Ejmi. Ove godine stavile su više predmeta vezanih za Ejmi na aukciju. Dvije aukcije su za svaku od njih donijele šestocifreni iznos - stoji u saopštenju fondacije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 16:06