Rajan Rejnolds / -SHUTTERSTOCK
11/11/2023 u 11:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rajan Renolds otkrio kada izlazi „Deadpool 3"

Pojavljuje se i novi junak

Štrajk glumaca je konačno završen i filmovi mogu nastaviti da se snimaju. Jedan od njih je "Deadpool 3" sa Rajanom Renoldsom i Hjuom Džekmenom u glavnim ulogama.

Film je prvobitno trebalo da bude objavljen 3. maja 2024. godine. Međutim, kako se štrajk odužio, bilo je jasno da se treći dio filma o voljenom antiheroju neće takmičiti za majski datum. Renolds se oglasio na društvenim mrežama i potvrdio kada će film biti objavljen. Napisao je da ga fanovi mogu očekivati tokom ljeta 2024. godine. Očigledno, "Deadpool 3" će promijeniti datum izlaska sa "Captain America: Brave New World", koji je zakazan za 26. jul. Pored toga, Renolds se pohvalio novim likom koji će se pojaviti u trećem dijelu. Glasine u filmskoj industriji govore da bi film trebalo da se bavi pominjanjem multiverzuma. Ovo će očigledno biti slučaj jer je glumac otkrio da će se u filmu pojaviti pseća verzija Deadpoola, poznatija kao Dogpool.

Hju Džekmen kao Vulverin (Wolverine) je odavno potvrđen. Iako se Džekmen povukao iz uloge u filmu "Logan" iz 2017, Renolds je uspio da ga ubijedi da se ponovo vrati kako bi ispunio dugo očekivanu želju obožavalaca da vide njih dvojicu zajedno u filmu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 01:49