Sanja Marinković / -Z.K.MUNJA
10/12/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sanja Marinković o prvom televizijskom poslu: Radila sam šest godina bez dinara

Voditeljka se prisjetila svojih početaka koji nisu bili laki kada je sama morala da uči i snalazi se

Danas jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji, Sanja Marinković radila je bez plate prilikom svog prvog televizijskog angažovanja u koje se upustila kada je imala 22 godine.

U emisiji "Zvezde Granda Specijal", Sanja se prisjetila svojih početaka koji nisu bili laki kada je sama morala da uči i snalazi se.

– Imala sam 22 godine. Rts u to vrijeme nema šminkera ujutru na smjeni, nema ni ključ ujutru od šminkernice. Tebe dovezu i puste te. Ne postiji garderoba, ne postiji frizer, ništa. Ja sam se uveče fenirala kod kuće, sama sam se tapirala i sama sam se šminkala, a ja ni danas ne znam da se našmikam sama. Obzirom da nije postojala garderoba, meni je sve šila moja mama za jutarnji program te komplete. Tamo je bio fundus sa nekim kostimima to nije bio ni moj stil, ni broj- objašnjava voditeljka koja za svoje angažovanje nije bila plaćena. – Radila sam šest godina bez dinara. Bili su honorari koji su bili obećani, nikad isplaćeni. Onda kada su mi isplatili desila se inflacija i to nije vrijedjelo ništa. To je bilo vrijeme Miloševića urednici su nas kažnjavali za svaku izgovorenu riječ koja nije bila adekvatna i sjećam se da sam dobila kaznu ukinut honorar, i pitala sam se koji honorar kada ga nikad nisam dobila– ispričala je u Grandovoj emisiji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 23:23