Squid game rijaliti / -TVITER/SLRINšOT
24/10/2023 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Serija "Squid Game" postaje rijaliti: Nagrada 4.56 miliona dolara

Sve igre iz serije i takmičari koji se bore za nagradu biće prikazani u deset epizoda

"Squid Game: The Challenge" oživjeće u Netfliksovom novom rijaliti programu temeljenom na popularnoj korejskoj drami, a izašao je i prvi trejler. Na striming platformu stiže 22. novembra, a nove epizode izlaze svake sedmice do 6. decembra.

Korejska serija koja je zaludila gledaoce Netfliksa, nije snimila drugu sezonu, ali izbaciće rijaliti šou. U njemu će se suprotstaviti 456 stvarnih ljudi u takmičenju koje sadrži igre iz hit serijala.

Sve igre iz serije i takmičari koji se bore za nagradu biće prikazani u deset epizoda. Nagrada iznosi vrtoglavih 4.56 miliona dolara.

- Dok se takmiče kroz niz igara inspirisanih originalnom serijom - plus iznenađujući novi dodaci - njihove strategije, savezi i karakter biće stavljeni na iskušenje dok će konkurenti biti eliminisani oko njih - službeni je opis emisije.

Setovi i izazovi izgledaju tačno kao u originalnoj seriji, ali postoje razlike u igri. U jednom trenutku takmičari su iznenađeni najavom da će glasanjem izbaciti dvoje ljudi, a to se nije dogodilo u seriji.

- Ovo je divlja igra - rekao je jedan igrač.

Za razliku od originalne serije gdje je pobjednik samo jedan, a tokom igrica kandidati ginu, u ovoj verziji niko zapravo ne umire.

Umjesto da budu doslovno ubijeni, kad god igrači budu eliminisani, paketi tinte eksplodiraju na njihovim grudima simulirajući njihovu smrt.

"The Challenge" ima 10 epizoda, a producirali su ga "Studio Lambert" (čija je britanska serija "Naked Attraction" nedavno dobila naslovnice u američkim novinama nakon što je "Max" uvezao seriju) i "The Garden", navodi "24Sata".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 20:49