/ - фото инстаграм
19/02/2022 u 15:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Џибони отворио Инстаграм: Једини начин самоодбране

Ово сам морао направити зато што ми стално неко нешто вади из контекста и гура реченице у уста које не постоје, навео је Џибони

Златан Стипишић Џибони ​отворио је профил на Инстаграму, а у првој објави поручио је да је то његов "једини начин самоодбране".

Пјевач се у видеозапису обраћа фановима, искрено им говори да се још не сналази на овој платформи те да очекује њихову помоћ, односно да му шаљу "шта триба радит", пише Аваз.

Затим је објаснио и свој план.

На Фејсбуку, наиме, планира дијелити само оно што је за свачије очи, док би интеракција на Инстаграму требала бити резервисана само за оне који га подржавају, пише "Слободна Далмација".

- Све што овдје будемо говорили, ви мени и ја вама, то мора остати тајна. Надам се да нећемо некакве уљезе пустит' у ову причу - рекао је Џибони.

Појаснио је да је придруживање овој друштвеној мрежи својеврсна реакција на разноразне медијске написе, који укључују изјаве које му се неправедно приписују.

- Ово сам морао направити зато што ми стално неко нешто вади из контекста и гура реченице у уста које не постоје. Ово ми је једини начин самоодбране. Људи, видимо се и тамо и вамо, значи Инстаграм креће - поручио је на крају пјевач.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:57