Ilustracija / - FOTO: PEXELS
02/07/2023 u 23:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Znakovi koji će najviše osjetiti uticaj julskog punog mjeseca

On nam donosi posebne izazove, ali će nam pomoći da otkrijemo svoju unutrašnju snagu

U ponedjeljak, 3. jula u 13.39 sati biće pun Mjesec u znaku Jarca. On nam donosi posebne izazove, ali će nam pomoći da otkrijemo svoju unutrašnju snagu i usredsredimo se na put koji nam više odgovara, piše sensa.si. Ali, ko će najintenzivnije osjetiti energiju ovog punog mjeseca?

Ovan

Pun mjesec podstaći će vas da se usmjerite na svoju karijeru i razmislite šta biste mogli da poboljšate i promjenite na tom području. Možda ćete se susresti s nekim izazovima na svom putu karijere, ali oni će vam pomoći da shvatite kako vaša karijera u budućnosti može da bude bolja i u skladu s vašom pravom misijom. Ali, zapamtite da je vaša karijera samo odraz vaših unutrašnjih uvjerenja i stavova.

 

 

Rak

Ovogodišnji puni mjesec najviše će uticati na vaše odnose. Imaćete želju još više da se povežete s ljudima i uspostavite veću intimnost. Sada je vrijeme da još više otvorite srce svojim voljenima i podjelite s njima svoja osjećanja – čak i ona s kojima imate više problema. To će vam omogućiti da dosegnete novu dimenziju u svojim odnosima, prenosi City Magazin.

Vaga

Osjećaćete želju za više stabilnosti i pitaćete se kako možete da unesete više sigurnosti u svoj život. Možda ćete se suočiti s izazovom koji će vam isprva uzdrmati tlo pod nogama, ali će vas na kraju naučiti vrijednu lekciju o tome kako vaš život može da postane stabilniji i uravnoteženiji.

Jarac

Budući da je pun Mjesec u vašem znaku, ne čudi da ćete njegovu energiju osjetiti nešto intenzivnije od ostalih. Ovaj pun Mjesec podstiče vas da se suočite sa stvarnošću i priznate sebi koja područja u vašem životu ne funkcionišu. Iako takve spoznaje umiju da budu bolne, one će vam pomoći da poboljšate ono što ne funkcioniše i dugoročno živite ispunjenijim životom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 12:54