sjednica skupstine glavnog grada / -SRDJAN BOLJEVIC
13/06/2024 u 07:30 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bajić: Aneksirati koalicioni sporazum

Od izbora niko ne bježi, ali šalje se loša poruka građanima koji su očekivali da ćemo složno, posvećeno i odgovorno voditi grad, kaže Anika Bajić (PzP)

Klub odbornika Pokreta za promjene smatra da koalicioni sporazum vladajuće većine u Podgorici treba aneksirati, saopštila je Anika Bajić, šef kluba odbornika PzP-a. Baјić kaže da bi se na taj način definisale novonastale okolnosti i njime dozvolilo učešće i mogućnost odlučivanja svim konstituentima vlasti.

– Od samog početka kada je došlo do mimoilaženja i nedostatka dijaloga javno sam pozivala i apelovala na sve konstituente vlasti da se pokuša naći kompromis i odgovarajuće rješenje kako bi se održala vlast u Podgorici jer to zajedno dugujemo građanima. PES je od starta "prijetio" izborima pokušavajući na taj način da vrši pritisak na njihove bivše odbornike ali i na ostale konstituente vlasti. No, kako su se okolnosti promijenile i izborni rezultati u Budvi i Andrijevici pokazali vrtoglav pad PES-a, a nestabilnost i pad povjerenja je i na državnom nivou, PES je po svemu sudeći "spustio loptu" što pohvaljujem. Od izbora niko ne bježi, ali šalje se loša poruka građanima koji su očekivali da ćemo složno, posvećeno i odgovorno voditi grad – navela јe Baјić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jun 2024 22:48