Бојана Мићковић / -
11/01/2022 u 18:29 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђаци и наставници писали "Школске вијести"

Основна школа "Зариjа Вуjошевић" у нову годину ушла је са првим броjем електронског часописа ученика и наставника "Школске вијести".

Како је казала Боjана Мићковић, директорица школе, то jе само дjелић онога што су дjеца радила и постигла у претходном полугодишту уз помоћ наставника. Подршку ученицима, који су радили часопис дали су наставници Љиљана Мараш, Љиљана Кликовац, Виолета Вујошевић, Веско Бјелобрковић, Бојана Гардашевић, Перса Бечић, Маријана Вукчевић, Марија Радовић, Љубинка Шкатарић, Сања Џудовић, Борис Петричевић, Мира Бушковић, Нина Лакићевић, Драгана Миловић, Данијела Ковачевић, Ана Терзић, Миланка Радоњић и Лидија Калуђеровић. Компјутерску припрему радио је Сретен Станић.

– Жељели смо да наш марљиви рад буде видљив широj публици, jер имамо доста садржаjа коjима се можемо похвалити. Ту су сублимирани сви наши спортски успjеси, побjеднички радови са ликовних конкурса, странице посвећене нашим пjесницима, интервjу наших младих новинарки коjе су жељеле мало ближе да упознаjу нову директорицу. Можете наћи и доста занимљивости за коjе можда нисте до сад чули, а помоћи ћемо вам и да се снађете у природи. У нашем часопису jе математика занимљива, видjећете кад риjешите пар логичких задатака. Наравно, нисмо запоставили ни стране jезике коjи се уче у нашоj школи, па смо за читаоце осмислили и пар укрштеница на енглеском и jедан диван интервjу на руском jезику. У првом броjу смо осмислили и нацртали стрип, такође на енглеском, чиjи наставак вас чека у следећем броjу – рекла је Мићковић.

Она истиче да се очекуjе и штампано издање у нади да ће следећи броj бити jош бољи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 11:24