Nik Đeljošaj i Aljbin Kurti / - OPšTINA TUZI
11/10/2022 u 21:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đeljošaj-Kurti: Produbljivanje saradnje radi zaštite građanskih i političkih prava Albanaca

Đeljošaj i Kurti razmotrili su mogućnosti za realizaciju različitih zajedničkih projekata i preduzimanje aktivnosti u oblastima kulture i prosvjete, s posebnim osvrtom na zaštitu i promociju kulturnog nasljeđa Albanaca

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj boravio je danas u Prištini gdje se sastao sa predsjednikom Vlade Republike Kosovo Aljbinom Kurtijem.

image

Đeljošaj i Kurti

- OPšTINA TUZI

- Danas sam u Prištini, skupa sa svojim saradnicima, imao prijem kod predsjednika Vlade Republike Kosovo Aljbina Kurtija.

Tokom sastanka sa predsjednikom Vlade Kurtijem, kojem su prisustvovali i predsjednik Skupštine opštine Tuzi Fadil Kajošaj, i potpredsjednik Opštine Ivan Ivanaj, razgovarali smo o mogućnostima produbljivanja institucionalne saradnje radi zaštite građanskih i političkih prava Albanaca u Opštini Tuzi i u Crnoj Gori - istakao je Đeljošaj.

image

Nik Đeljošaj sa saradnicima u posjeti Kurtiju

- OPšTINA TUZI

Predsjednik Opštine Tuzi navodi da su, takođe, zajedno sa Kurtijem, razmotrili mogućnosti za realizaciju različitih zajedničkih projekata i preduzimanje aktivnosti u oblastima kulture i prosvjete, s posebnim osvrtom na zaštitu i promociju kulturnog nasljeđa Albanaca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 06:38