02/09/2024 u 14:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(FOTO) Doček prvaka u OŠ "Oktoih": Škola je mjesto gdje počinju svi vaši snovi

U OŠ "Oktoih" organizovan je svečani prijem prvaka

Mališani odjeveni u najljepšim modnim kombinacijama, sa zanimljivim frizurama slikali su se u ramu koji je uprava škole pripremila u dvorištu, kako bi im te fotografije ostale za uspomenu. Anastasija, Marko, Aleksa, Uroš, Petar, Milica... jedva su čekali da uđu u učionicu i upoznaju učiteljicu.

– Danas je za vas poseban dan, jer započinjete jedno novo i uzbudljivo putovanje. Možda se osjećate uzbuđeno, možda malo nervozno, ali znajte da je svaki početak pun avantura i novih prijateljstava. Koliko ste važni govori i prisustnost predstavnika Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija Dragane Đukanović Ćetković. Škola je mjesto gdje ćete učiti mnogo novih stvari, otkrivati svijet oko sebe i razvijati svoje talente. Ovdje ćete naučiti da pišete, čitate, računate, ali i da mislite svojom glavom, postavljate pitanja i istražujete. Učitelji su ovdje da vas podrže i pomognu vam na svakom koraku. Svaki dan donosiće nešto novo. Biće trenutaka kada će biti lako, ali i onih kada će vam se zadaci činiti teškim. Nemojte se brinuti! Svako učenje je kao slagalica – dio po dio, i na kraju ćete stvoriti nešto prelijepo - rekao je Dragan Mijušković, direktor škole.

Mijušković je poručio đacima prvacima da je važno da budu vrijedni, strpljivi i uporni, i da nikada ne odustaju.

– Ali škola nije samo učenje iz knjiga. Ovdje ćete se igrati, družiti, smijati i stvarati uspomene koje ćete nositi sa sobom cio život. Zajedno sa vašim drugarima iz klupe, učiteljima i roditeljima, proći ćete kroz mnogo toga i postajati sve bolji i bolji. Dragi prvaci, neka vam školski dani budu ispunjeni radošću, znanjem i lijepim iskustvima. Dobrodošli u školu – mjesto gdje počinju svi vaši snovi! Srećan vam početak - poručio je Mijušković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 06:36