/ -
31/05/2024 u 14:26 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Injac ugostila Veliaja: Učimo jedni od drugih i snažimo odnose

Vjerujemo da je zajednička šansa u stvaranju prilika za mlade i snaženju turističkih i drugih potencijala, ali i kroz digitalizaciju usluga, saopštila je Olivera Iwac, gradonačelnica

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac ugostila je Eriona Veliaja, gradonačelnika Tirane, koji boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

– Ovo je period intenzivnog razvoja Podgorice i raduje me što smo u prilici da razgovaramo o mogućnostima saradnje u više oblasti. Ono što je važno je da učimo jedni od drugih i snažimo odnose koji nam mogu donijeti brojne benefite. Vjerujemo da je zajednička šansa u stvaranju prilika za mlade i snaženju turističkih i drugih potencijala, ali i kroz digitalizaciju usluga – saopštila je gradonačelnica Injac.

Gradonačelnik Tirane Erion Veliaj je naveo da je zadovoljan što je u Podgorici "sestrinskom gradu koji je otvoren i perspektivan".

– Nadam se da tim sa Balkana može promovisati naš region u pravom svijetlu i radujem se saradnji koja će nas zajedno učiniti boljim. Vjerujem da postoji ogromna šansa na polju digitalizacije servisa, izgradnje infrastrukture, povezivanja mladih i turizma. Tirana je napravila značajne iskorake i na raspolaganju smo koleginici Injac i njenom timu – kazao je Veliaj.

Delegacija Glavnog grada na čelu sa gradonačelnicom Oliverom Injac, ranije je boravila je u jednodnevnoj posjeti Tirani. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 11:47