Александар Милошевић / -ПГ биро
20/05/2021 u 11:41 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Љетовање на Веруши од 1. јула

Директор Дјечјег савеза Александар Милошевић казао је да су припреме већ почеле, а обезбијеђено је квалитетно и обучено особље

Сезона љетовања у одмаралишту Дјечјег савеза на Веруши биће отворена 1. јула. Како је казао Александар Милошевић, директор Дјечјег савеза припреме су већ почеле, а обезбијеђено је квалитетно и обучено особље.
– У току је процедура за набавку хране и цјелокупне потребне опреме за рад одмаралишта. Важно је нагласити да ће комплетно особље бити вакцинисано, као и да ће бити обезбијеђена сва дезинфекциона средства и маске, како би дјеца имала безбједан боравак у одмаралишту. Смјене ће бити организоване до нивоа максимум 80 процената попуњености, како би и на тај начин смањили могућност евентуалне трансмисије вируса – рекао је Милошевић.
Планирано је шест смјена, а уколико буде веће интересовање биће их уведено још.
– Оно о чему смо увијек водили рачуна је социјални моменат који се тиче дјеце и њихових родитеља. Цијена боравка дјеце није мијењана последњих 15 година. Ове године ће преко 300 дјеце која су у стању социјалне потребе бесплатно љетовати на Веруши о трошку Главног града, Секретаријата за социјално старање и Дјечјег савеза – каже Милошевић.
Милошевић је истакао да су годину у јеку пандемије успјели да у потпуности реконструишу, адаптирају и опреме приземни дио павиљона Веруша.
– За ову годину је планиран почетак реновирања првог спрата на истом објекту. Пројекат се ових дана приводи крају, а очекујемо да и радови ускоро почну – рекао је Милошевић.
Александар Милошевић истиче да Дјечји савез нема дуговања, нити нереализованих потраживања.
А.Д.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 02:14