Branka Marković / -
23/06/2024 u 13:08 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Marković: Inicijative opozicije za rušenje vlasti nemaju većinu

Pokušaj destabilizacije vlasti u Glavnom gradu tek nakon prve godine nove gradske uprave, koja je naslijedila sve probleme prethodne višedecenijske vlasti, osuđen je na propast, rekla je Branka Marković

Inicijative odbornika opozicije za rušenje vlasti u Podgorici očigledno nemaju većinu, saopštila je Branka Marković, odbornica Pokreta Evropa sad u Skupštini Glavnog grada.

– Iako se opozicija spremala za prekompoziciju vlasti i za predizbornu kampanju u toku ljetnje turističke sezone, sve su prilike da u tom neracionalnom planu neće imati dovoljnu podršku.

Prošlo je nekoliko dana od kada su formalizovane inicijative koje sadrže potpuno neutemeljena obrazloženja i koje su bile optimistično najavljene. U međuvremenu jasno je da inicijative SD, SDP, LP, iako imaju podršku DPS-a, a i spremnost nekih vladajućih konstituenata da im se pridruže, ipak nemaju dovoljnu podršku za prekompoziciju vlasti u Glavnom gradu - rekla je Marković.

Marković kaže da je pokušaj destabilizacije vlasti u Glavnom gradu osuđen na propast.

– Pokušaj destabilizacije vlasti u Glavnom gradu tek nakon prve godine nove gradske uprave, koja je naslijedila sve probleme prethodne višedecenijske vlasti, osuđen je na propast, jer građani vrlo dobro pamte ko je i na kakav način upravljao Podgoricom decenijama - ističe Marković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. jun 2024 13:08