/ -
12/04/2022 u 13:20 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Одбор СНП-а Главног града: Двије и по године касни градња треће траке у Далматинској улици

Питамо Главни град због чега се касни са реализациjом овог проjекта, да ли jе у питању недостатак новца, или се ради о жељи градоначелника Ивана Вуковића да и оваj проjекат искористи у предизборноj кампањи, поручују из партије

Одбор СНП Главног града Подгорица питао је надлежне у Главном граду због чега се двије и по године касни са градњом додатне саобраћаjне траке у Далматинској улици, од Булевара Џорџа Вашингтона до Московске улице. Из ове партије наводе да је градска управа у новембру 2019. године за 2020. годину реконструкциjу Далматинске улице.

– Из Главног града је саопштено да jе ова раскрсница препозната као уско грло, те да jе регулисана саобраћаjним знацима коjе учесници у саобраћаjу слабо поштуjу због чега често долази до саобраћаjног колапса. Директор Агенциjе за изградњу и развоj Подгорице Срђан Раичевић наjавио да би градња треће траке у Далматинскоj улици са кружним током могли почети краjем маjа. Питамо Главни град због чега се већ двиjе и по године касни са реализациjом овог проjекта, да ли jе у питању недостатак новца, како се чуjе у jавности, или се ради о простоj жељи градоначелника Ивана Вуковића да и оваj проjекат искористи у предизборноj кампањи, те радове започне у само предвечерjе локалних избора. Имаjући у виду однос jош увиjек актуелне градске администрациjе према овом проjекту, сасвим смо сигурни да се Подгоричани неће много двоумити када се буду опредjељивали коме да даjу повjерење за наредни четворогодишњи мандат на челу Главног града – оручују из СНП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 16:28