Тања Вујошевић / -архива
10/01/2022 u 14:25 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ОШ "Драгоша Ивановић": Поправиће видео – надзора

Након упада вандала који се догодио током празника у ОШ "Драгиша Ивановић" школа је кренула у санацију штете и уређивање просторија школе

Како наводи в.д директорица Тања Вујошевић замијењени су прозоре који су у цјелости били разбијени а у наредним данима замијениће се и остали који су напукли.

– Тренутно планирамо поправку рефлектора и расвјетле у цијелој школи а нарочито у задњем дијелу дворишта. Након тога иамо неке ситније оправке као што су, замјена сијелица у учионицама, поправке брава, плакара столова и столица. До сада смо замијенили у цјелости разбијене прозоре а у ових пар дана биће санирана сва штета коју су нанијели вандали школи – наводи Вујошевић.

Како наводи Вујошевић тренутно у плану немају санацију такозване "печурке" која се налази у задњем дијелу дворишта школе.

– Љетња башта односно "печурка" која се налази у дворишном дијелу школе код терена за фудбал, није у баш најбољем стању али сад за сад немамо у плану да је уређујемо, можда на прољеће. Тренутно нам је приоритет прикупљање понуда за поправку система за надзор школе – истиче Вујошевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 19:43