16/05/2022 u 12:28 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) ОШ "Саво Пејановић" прославила 76 година рада

Поносни смо на наше претходне генерациjе ученика, коjи су данас успjешни људи у разним занимањима, рекао је Зоран Ђукић, в.д. директора школе

Основна школа "Саво Пејановић" прославила је 76. рођендан. Наставници су са ученицима припремили богат програм под слоганом " Жубор знања и другарства". Како наводи Зоран Ђукић, в.д. директора школе мисиjа професора је да ученике обогате новим знањима и искуствима, да их мотивишу новим идеjама, жељама, надограде новим интересовањима, интегришу знање, мудрост, хуманост, моралност, све оно што jе потребно за успjешно извођење на прави пут младости овог града.

– Прошло jе пуних 76 година од како су се свечано отворила врата ове школе и уписали прву генерациjу ђака. Свих ових година пролазимо кроз разна животна искушења, нове захтjеве тржишта знања, жеље, амбициjе, научне плиме и осjеке, настоjећи да уз љубав и топлину овог простора, пружимо сву могућу подршку нашим ученицима и родитељима. Као васпитно-образовна установа, за све ове године успjели смо остварити значаjан успjех и всоко се позиционирати на образовноj љествици. Поносни смо на наше претходне генерациjе ученика, коjи су данас успjешни људи у разним занимањима. Изузетно смо поносни и на ове садашње генерациjе, коjе код нас стичу основна знања, коjи ће сjутра своjим компетентним знањем и прегалачким радом обликовати будућу црногорску друштвену заjедницу – истакао је Ђукић.

image
-
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:01