/ -
12/05/2022 u 12:12 h
А.Д.А.Д.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОШ "Владика Данило" прославила свој дан: За 11 рођендан "Школске авантуре"

Захвална сам свима коjи су са нама у мисиjи образовања и васпитања били jединствени. Показали смо да се све препреке заjедничким снагама могу превазићи, поручила је Лидија Рашовић, директорица школе

Основна школа "Владика Данило" из Српске обиљежила је 11 година рада. Наставници су са ученицима припремили пригодан програм испуњен рецитацијама, скечевима, плесом и пјесмом. Како је казала Лидија Рашовић, директорица ове васпитно-образовне установе ово је дан који их обавезује да подвуку црту и сагледају јесу ли дали довољно или су могли боље.

– Jедно jе сигурно, увиjек може боље, али са поносом можемо рећи да смо урадили пуно. Свjедоци томе су наше свакодневне активности и броjна такмичења коjа су за нама. Искористићу прилилику да похвалим ученике коjи су се такмичили на Државном такмичењу и другим, такође, битним такмичењима. То су Павле Брновић, Мариjа Рашовић, Jован Лончар, Дариjа Вуjовић, Дражен Делић, Николина Ратковић, Давид Комадановић, Максим Вуковић, Маша Милићевић, Николета Бjелобркивић, Михаило Лончар, Миа Стиjеповић, Невена Рашовић, Дариjа Мараш и Сара Станић. Они су вриједно радили уз помоћ наставника – рекла је Рашовић.

Да би забиљежили и сачували од заборава неке активности колектив је издао школски лист "Школске авантуре".

– Док будете прелиставали његове странице видjећете колико jе љубави и рада уткано у оно што смо радили. Желим да захвалим свима коjи су заjедно са нама у мисиjи образовања и васпитања били jединствени. Показали смо да се све препреке заjедничким снагама могу превазићи – казала је Лидија Рашовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:43