У прошлој години завршена 2,5 километара пута / -Архива
23/01/2022 u 14:51 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Приоритети МЗ Убли: Асфалт за још осам километара пута

Наставак асфалтирања пута Орахово- Корита у дужини од осам километара, као и поправка путева и кучким селима приоритет је Мјесне заједнице Убли који су кандидовани Главном граду за ову годину.

 Прошле године новим асфалтом је пресвучено два и по километра пута. Вршилац дужности секретара МЗ Убли Душко Живковић наводи да им је неопходна поправка оштећеног асфалта током градње водовода у засеоцима Павићевићи, Радоњићи, Прелевићи, Костровићи, Рајовићи, Рајковићи и Живковићи, асфалитирање крака пута од мјесног центра Убли до гробља, цркве и капеле. Такође, траже и асфалта за путевне правце Убли-Момче, Златица-Купусца, Стравче-Брскут, али и проширење пута Горња Кржања-Стравче.

–Завршетак фудбалског игралишта Гомилице је такође један од приоритета. До сада је завршен значајан дио посла, али је потребно иградити свлачионице. Потребно је пресвући асфалтом полигон испред школе на Ублима, али и изградити спорски терен у Кржањи – наводи Живковић.

Када је у питању водоснабдијевање, како наводи Живковић, потребно је урадити пројекат водовода за село Убалац али и наставити испитивање вода на подручју горњег дијела Куча.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 02:52