/ -DEJAN LOPICIC
10/07/2024 u 11:32 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Školski sportski raspust od 16. jula do 16. avgusta

Jednomjesečna manifestacija će biti organizovana na pet različitih lokacija, a svi sadržaji za djecu će biti besplatni, dok će aktivnosti biti organizovane uz nadzor i koordinaciju profesora fizičkog vaspitanja i trenera, saopšteno je iz Sekretarijata za spor

Tradicionalna manifestacija Školski sportski raspust, posvećena predškolcima i osnovcima koji ljetnji raspust provode u Podgorici, počinje 16. jula. Manifestacija će, kako su saopštili iz Sekretarijata za sport, koji je i organizator, trajati do 16. avgusta.

– Jednomjesečna manifestacija će biti organizovana na pet različitih lokacija, a svi sadržaji za djecu će biti besplatni, dok će aktivnosti biti organizovane uz nadzor i koordinaciju profesora fizičkog vaspitanja i trenera – saopšteno je iz Sekretarijata za sport.

U avanturističkom parku na Gorici djeca će moći besplatno da provode raspust ponedjeljkom srijedom i petkom od 9 do 11 časova, u balon sali Kros parka kod trim staze na Zlatici - ponedjeljkom i srijedom od 19 do 21 čas, dok će na otvorenom košarkaškom terenu "Dragan Ivanović" u Njegoševom parku moći boraviti srijedom i petkom od 19 do 21 sat. Ponedjeljkom i srijedom djeca će boraviti na trim stazi kod Plantaža od 19 do 21 čas, a na košarkaškom terenu u Tološkoj šumi, utorkom i četvrtkom od 19 do 21 sat.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 07:46